Rugged Assistance - I Am Stuck On Peaceluvme, 'Cause Peaceluvme'S Stuck On Me.

Vi sviker våra förfäder

Besvikelsen ändå
I helgen så var ju datumet som dom använder  som "framtiden" i tillbaka tillf ramtiden filmerna så jag tog med lästa sonen på bio och såg dom. Eftersom att han aldrig sett dom så kollade vi på alla tre. Det var hur mysigt som helst. Vi tog med täcken och glass och godis och chips och allt man kan tänkas vilje ha, popcorn såklart, med sig på bio! Sen satt vi där hela dagen, jag tror inte att det är speciellt många människor som kan säga att dom med handen på hjärtat har spenderat en hel dag i en och samma biosalong. Men jag menar, om man kan ha filmmarathon hemma i soffan så måste man ju kunna ha det i en bio salong. 

Hur som helst så började vi efter filmerna prata om hur lustigt det är att dom trodde 1985 att vi alla skulle åka runt i flygande bilar och så vidare vid detta laget. Är det inte konstigt ända att man när man tänker på framtiden alltid tror att tekniken ska ha gått framåt med stormsten och att allt kommer vara ännu mer och mer digitaliserat och vi ska åka runt i flygande bilar, kunna gå igenom någon slags port och hamna på andra sidan jorden, och så vidare. 
Jag har sett på instagram att vi inte är dom ända som är lite besvikna på mänskligheten att vi inte har kommit längre, det känns som att vi svikit filmskaparna och alla som trodde på detta 1985. Men jag antar att det inte finns så mycket vi kan göra åt det nu. Och istället får vi väl se på det som vi har, till exempel elcigg, det är ju kanske inte en flygande bil men det är absolut inget som dom hade tänkt på redan 1985.